Sürpriz Doğum Günü Partilerinin Vazgeçilmezi: Parti Maskeleri

Sürpriz Doğum Günü Partilerinin Vazgeçilmezi: Parti Maskeleri

Sürpriz partiler, hazırlanan kişi kadar hazırlayanlar içinde heyecan vericidir. Birçok anne, bebekleri ile geçirdikleri her anı hatırlamak ister. İlk diş partisi, ilk adım partisi, okula başlama partisi gibi birçok organizasyon düzenleyerek, o anları ölümsüzleştirirler. Bu da tüm özel günleri ekstra ehemmiyetli anlara çevirir.

Minik bebeğinizle geçirdiğiniz tüm günler özeldir. Tüm bunların yanında en önemli olanı hiç kuşkusuz doğduğu gündür İlk kucağınıza aldığınız o an hissedilenlerin tarifi yoktur. Hayatlarına girdiği ilk andan itibaren çocuklarını mutlu etmek için çalışırlar. Sürpriz doğum günü partilerini yetişkinler dahi sever. Bu özel günlerin kutlanması miniklere kendilerini özel hissettirir. Arkadaşları ve sevdikleriyle bir araya gelmesini sağlayacak partiler düzenleyebilirsiniz. Bir partinin eğlenceli olduğu kadar kaliteli olması da gereklidir. Arkadaş ilişkilerini güçlendiren oyunlarla kutlamaları eğitici hale getirebilirsiniz. Konsept kutlamalara dahil edeceğiniz keyif verici unsurlarla partiyi renklendirin. Parti maskeleri ile sürpriz doğum günleri hazırlayarak hep birlikte eğlenebilirsiniz.

Sürpriz doğum günleri yapmak artık çok kolay. Küçük bir bütçe ayırarak herkesi hayran bırakacak doğum günü partisi düzenleyebilirsiniz. Dünyaca ünlü çocuk markalarının tasarladığı parti malzemeleri ile unutulmaz partiler vermeniz mümkün. Yıldızlı, çiçekli, hayvan figürlü parti maskelerinden dilediğinizi seçin. Fiyat karşılaştırma imanıyla, yüzlerce parti maskesini birkaç saniyede alabilirsiniz. Partinizi renklendirecek sevimli parti maskelerine kolayca sahip olun.

Parti Maskeleri ile Unutulmaz Doğum Günleri

Bilinçsiz bir şekilde yapılan parti hazırlıkları uzun saatlere mâl olabilir. İdeal bir parti hazırlamanın bazı püf noktaları bulunur. Sanki bir organizasyon şirketiyle anlaşmışsınız gibi parti düzenlemeniz mümkün. Kontrollü ve program dahilinde yapılacak hazırlıklar profesyonel bir parti yapmanızı sağlar. Konuklarınızı en iyi şekilde ağırlayacağınız ve tadına doyamayacağınız lüks partiler yapmak imkânsız değil. Parti maskeleriyle sürpriz doğum günü kutlaması hazırlarken bilinçli olmak önemlidir. Nasıl bir kutlama istediğini, nerede yapılacağı ve gerekli malzemeler öncelikle belirlenmelidir. Belirlenen isteklerden sonra tüm aşamalar not alınarak, bir alışveriş listesi oluşturulmalıdır. İşte sizin için hazırladığımız mini bir yapılacaklar listesi;

  • Öncelikle yapılacakları tek tek not alarak bir taslak oluşturun. Çocuklar oldukça seçici olabilmektedir. Bir ömür boyu hatırlayacağı bu ölümsüz anı detaylıca planlayın. Çocuğunuzun neyi sevip sevmediği bu taslağı oluştururken ki ölçütünüz olmalıdır.
  • Kaç kişiyi davet edeceğinizi belirlemeniz için parti mekanına da karar vermelisiniz. Daveti nerede vermek istediğinizi belirleyin. Lüks ve gösterişli partiler için mekân kapattırmanız gerekmez. Evinizde organize edeceğiniz mini bir partide gayet eğlenceli olabilir.
  • Davetli sayısını ve kimleri davet edeceğinizi belirleyin. Hatta bu sevimli partiye davetiye bastırarak işi resmileştirebilirsiniz. Katılım sağlayacak kişi kadar malzeme siparişi verilmelidir. Eksik ya da fazla malzeme siparişi vermemeniz gerekir. Bu nedenle davetiye verdiğiniz kişilerden kesin dönütler alınmalıdır.
  • Parti konseptinin ne olacağına karar verin. Çocuklara hitap edecek konseptlere yönelmelisiniz. Onları meşgul edecek, sıkılmalarını engelleyecek fikirler yerinde olacaktır. Birçok çocuk gizemi sever. Doğum gününde maskeli parti uygun bir seçenek olacaktır.
  • Parti için gerekli malzemeleri almaya başlayın. Maskeli doğum günü partisinde gerekli ilk şey tabii ki parti maskesidir. Balon ve diğer süslemeleri de konsept dahilinde alabilirsiniz.
  • Parti verilecek mekân için afiş hazırlatabilirsiniz. Üstünde çocuğunuzun parti maskeli resimleri ve doğum günü mesajı olan bir afiş sevimli olacaktır.
  • Ortamı şenlendirecek şarkı ve müzikleri önceden seçerek çalma listesi oluşturun. Hareketli müziklerin seçilmesi miniklerin enerji atmasını sağlar.

Konsept Doğum Günleri İçin: Parti Maskeleri

Partilerin dışarıda kutlanması gerekmez. Ev ortamında organize edeceğiniz kutlamalarda eğlenceli olabilir. Evinizi sıradanlıktan çıkartarak adeta bir parti mekanına döndürebilirsiniz. Evinizi eğlence mekanına çevirecek küçük tüyoları uygulayabilirsiniz. Parti düzenlemek çoğu kişiye meşakkatli gelir. Saatler süren alışverişler ve taşınacak poşetler... Günümüzdeyse bu sorun ortadan kaldırılıyor. Artık yorulmadan, yalnızca birkaç dakikanızı ayırarak parti maskesi alışverişi yapabilirsiniz.

Sürpriz doğum günleri için parti maskelerini seçerken dayanıklılığa dikkat etmelisiniz. Kolayca yırtılan maskeler kullanışsız olacaktır.  Daha sonra düzenleyeceğiniz kutlamalarda da kullanabileceğiniz parti malzemeleri seçilmelidir. Uzun süre kullanabileceğiniz parti maskeleri ile tasarruf edebilirsiniz. Parti düzenlerken çocuğunuzun cinsiyet ve yaşı oldukça önemlidir. Gelişim düzeyine uygun parti malzemeleri seçilmelidir. Cinsiyetine ve yaş grubuna uygun parti aksesuarları doğum günlerini daha keyifli olmasını sağlar.

Çocuklar oyun oynayarak büyürler. Doğum günü partilerinde bu gereksinimlerini gözeterek plan yapabilirsiniz. Parti planlaması yaparken en önemli unsurlardan birisi de nasıl vakit geçirileceğidir. Partinizi eğitici oyunlarla şenlendirebilirsiniz. Çocukların gelişimini tetikleyici oyunlarla partileriniz hiç olmadığı kadar keyifli geçecektir.

Racuun.com çatısı altında toplanmış binlerce çocuk markası bulunmaktadır. Çocuğunuzu düşünen, doğa dostu ürünlerle kimyasal kullanmadan üretilen ürünlerden dilediğinizi seçebilirsiniz. Racuun ile kısa sürelerde unutulmaz partiler düzenleyebilirsiniz. Geniş ürün yelpazesiyle birkaç dakika içerisinde konsept parti hazırlığını tamamlamanıza olanak sunar. Hızlı ve güvenli paketleme prensibiyle hijyenik parti maskelerine anında sahip olun.

Etiketler: parti malzemeleri
Nisan 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR