Bebekli Annelerin Kullanabileceği Çanta Modelleri

Bebekli Annelerin Kullanabileceği Çanta Modelleri

Bebeğinizin doğumuyla birlikte birçok eşyaya ihtiyaç duyulur. Doğum öncesinden kalan, eski kullandığınız çantalar bebeğinizin hayatınıza girmesiyle birlikte yeterli gelmeyebilir. En ufak gezintilerde dahi kocaman bir çantayla evden çıkmanız gerekebilir. Bebek bezi, battaniye, yedek giysileri, ıslak mendili, maması ve biberonu mutlaka bebek çantasında bulunması gereken eşyalardandır. Bunların yanı sıra annelerin ihtiyaç duyacağı günlük eşyalara yer bulmak gerekir. Birçok anne, bebeğin ve kendinin eşyalarını alabilecek uygunlukta çanta bulamadığı için dışarı çıkmayı külfet olarak görmektedir.  Kalitesi ve müşteri odaklı vizyonuyla alanında bilinen, bebek ve anne dostu firmalar her yıl binlerce model üretmektedir. Kullanışlı ve konforlu bir deneyim sunan anne bebek çantaları bu külfeti ortadan kaldıracaktır. 

mommy bag anne bebek çantası

En Doğru Anne Bebek Çantası Seçimi

Yaşanabilecek işlev sıkıntısının önüne geçilebilmesi için ideal bir anne – bebek çantasında aranması gereken kıstaslar göz önünde tutulmalıdır. Birçok kişi öncelikle çantanın çok bölmeli olmasına odaklanır. Bu aranacak doğru bir kriterdir. Böylelikle mevcut gözlere hangi eşyaları koyacağınızı planlamak mümkün hale gelir.  Çok bölmesi olan çantalar, organize şekilde eşyaları yerleştirerek alan tasarrufu yapmanıza da olanak sunar. 

Birden çok göze sahip olması sayesinde zaman ve hijyen sorununun da önüne geçilir. Bebeğinizin o an ihtiyaç duyduğu biberonu çantanızda dakikalarca aramanız gerekebilir. Bunun yerine çantanızın biberon için yapılmış özel gözlerinde kolaylıkla bulabilirsiniz.  Gıdalar için ayrı bir göz, bebek bezi, mendil gibi temizlik malzemelerini ayrı bir göze koyarak çantanızı koordine edebilirsiniz. Ayrıca silinebilir özellikte üretilen, kirli bezi koyma bölümlerinin olması annelerin işini ekstra kolaylaştıran bir unsur olacaktır.

Bir başka aranan özellik ise hacminin geniş olmasıdır. Özellikle kışın kat kat battaniyeleri ve kalın giysileri sığdırmak imkânsız hale gelebilir. Anne – bebek çantası alırken iç hacminin büyüklüğüne ve taşıma kolaylığına dikkat edilmelidir. Taşıma kulpunun uzunluğunun ayarlanabilir olması bir avantaj olacaktır. Kalın ve yumuşak kulplu çantalar, içi tıka basa dolu bebek çantalarının rahatça taşınabilmesi için önemlidir. Omzu kesmeyen, zedelemeyen kulpa sahip çantalar tercih edilmelidir. İster yandan ister sırt çantası olarak kullanılabilecek çantalar, bebeğinde taşınması gereken durumlarda can kurtarıcı olacaktır. 

Bebekli annelerin çantalarının temizliği sıklıkla zorlayıcı olacaktır. Her seferinde çamaşır makinasında yıkamak çantaya zarar vererek, biçimini deforme edebilir. Bu nedenle silinebilir kumaştan özel olarak üretilen anne çantalarının tercih edilmesinde yarar olacaktır.

Baby Necessities bakım çantası

Son Moda Mommy Bag Çanta Özellikleri

Birçok firma artık annelerin hem kendisi hem de bebek için iki ayrı çanta taşıma derdine son veren tasarımlar sunmaktadır. Özel olarak tasarlanmış ürünler ister şık, isterseniz de spor görünmenize olanak sunar. Kendinizin ve bebeğinizin eşyalarını sorunsuz şekilde sığdırabileceğiniz, su geçirmez çanta çeşitleri bulunur. Öncelikle ihtiyaçlarınızı ve rutin olarak yanınızda bulundurmanız gereken eşyaları saptamalısınız. Böylelikle gereksinimlerinizi fark ederek en doğru mommy bag çantasını belirleyebilirsiniz. 

Sürekli değişen modaya ayak uyduran, modern ve sade anne çantaları ideal olacaktır. Polyester, deri gibi değişik kumaşlar kullanılarak üretilen mommy bag modelleriyle annelerin şıklığa ve rahatlığa kavuşabilmesi mümkün. Sade ve şık şekilde tasarlanmış çanta çeşitlerinden birini seçerek uzun yıllar kullanabilirsiniz.  Son dönemde satışa sunulan birçok mommy bag modelleri oxfork (polyester) ile üretilmektedir. Silinebilir özellikte olan bu kumaş ile dışarı çıkmaya her zaman hazır olabilirsiniz. 

mommy bag

En Göz Alıcı Mommy Bag Modelleri

Geçmiş dönemlerde tek tip, standart anne çantalarına yer verilse de günümüzde bu skala gittikçe genişliyor. Değişen moda anlayışı ve talep doğrultusunda piyasadaki arz oranı da artış göstermektedir. Anne ve bebek çantalarında işlev ön planda tutulurken görsellik genelde arka plana atılır. Bazı firmalar ise, görsellik amacıyla işlevsellikten ödün verir. Bebek çanta modelleri genellikle çocuksu motiflerle üretilir. Annenin günlük kullanımı düşünülmeden üretilen bu modeller, şık gezintilerde sıkıntı yaratabilir. Kombine uymayan çantaları birçok anne takmak istemeyebilir.  Alanında uzman markaların ürettiği, yenilikçi çözüm sunan modellerle hem şık hem de fonksiyonel çantalara kavuşmanız artık mümkün. Özel bir yemekte takabileceğiniz şık çantalar ya da ufak bir yürüyüşe çıkarken rahat ve hafif mommy bag modellerinden sizi en çok yansıtanı seçebilirsiniz. 

Etiketler: anne bebek ürünleri
Şubat 12, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR