Bebek Odalarının Olmazsa Olmazı: Depolama Ürünleri

Bebek Odalarının Olmazsa Olmazı: Depolama Ürünleri

Bebek Odalarının Olmazsa Olmazı: Depolama Ürünleri

 Bebeklerin düşünülenden fazla eşyaya ihtiyacı olur. Bebeklerin hızla büyüyüp gelişmesiyle birlikte her gün yeni ihtiyaçları doğar. Yeni giysiler, oyuncaklar, boyuna uygun beşik ve yataklar derken bebek odaları gittikçe dolar. Gün geçtikçe artan bebek eşyaları nedeniyle temizlik daha da uğraştırıcı olabilir. Bebek odaları bir evde en kolay dağılan yerlerdendir. Bu da bebek odalarını derli toplu tutmayı zor hale getirir. Bebeğinizle ilgilenirken bir yandan da dağınıklığı toplamak birçok anne için yorucu bir durumdur.

Geçmişte annelerin sık sık yaratıcı depolama çözümleri üretmesi gerekiyordu. Yüzlerce bebek eşyasını tek bir dolaba sığdırmak zorunda kalınıyordu. Fazlalık eşyalar dolap üstlerine ve yatak altına gelişigüzel yerleştirilerek çözüm üretiliyordu. Bu da odanın sürekli dağınık görünmesine sebep vererek bir kısır döngü oluşmaktaydı. Bu dağınıklık aranan eşyanın kolayca bulunamamasına neden olarak vakit kaybı yaratmaktaydı. Kısıtlı depolama imkanları nedeniyle dolaplar bir türlü istenen düzene sahip olamıyordu. Yenilikçi depolama ürünleriyle artık bu sorunların önüne geçiliyor. Öncü firmaların tasarladığı bebek odası depolama ürünleri ile depolama artık çok kolay. Estetik şekilde tasarlanan depolama ürünleri ile bebek odanızı dekor edebilirsiniz.

Bebek Odalarında Yenilikçi Depolama Ürünleri

Çocuk odalarında karışıklık olağan bir durumdur. Fakat bebeklik ve ilk çocukluk yıllarında bu dağınıklık istenmeyen sonuçlara neden olabilir. Bebekler gün içerisinde sürekli eşyalara temas halindedir. Sürekli her şeyi oyuna çeviren bebekleri eşyalardan uzak tutmak zorlu bir süreçtir. Bu nedenle bebeklerin devamlı olarak vakit geçirdikleri alanların temiz ve tertipli olması önemlidir. Bebek odalarını düzenli tutmanın zorluğu herkes tarafından bilinmektedir. Yaratıcı yeni tasarımlarla artık bu dağınıklıkların önüne geçebilirsiniz. Bebek odası depolama ürünleri annelerin bir numaralı yardımcısı niteliğindedir. Yenilikçi aykasa ve düzenleyici sepetlerle bebek odalarını organize edebiliriniz.

Bebek Odalarında Kullanılabilecek Depolama Ürünleri

Çocukların gelişimi bütün şeklinde ilerler. Sağlıklı ve mutlu geçirilen bir bebeklik evresi, sonraki evrelere direkt etki edecektir. Bu nedenle bebeklerin büyürken rahat bir ortamda olmaları önemlidir. Çocukların geniş bir ortamda oyunlar oynayarak büyümesi gelişimi destekleyici bir unsurdur. Günümüzde bebek odası dekoru yapılırken, ortamın ferah olmasına dikkat edilmelidir. Onlara istedikleri gibi koşup oynayabilecekleri bir alan sunulmalıdır. Dar ve kasvetli ortamlar çocuklar için uygun değildir. Oynarken düşüp yaralanabileceği, her şeyin dağınık şekilde yerleştirildiği odalar özgürlüğünü kısıtlayacaktır. Keşfetmelerine olanak sunularak büyümelerine izin veren oda düzenlemeleri yapılmalıdır.

Bazı hayat kurtaran bebek odası depolama ürünlerini birlikte tanıyalım.

Kanvas Sepetler:

Çok amaçlı organize sepetleridir. Daha düzenli bebek odalarına kavuşmanızı sağlar. Klasik firmaların aksine, geniş renk skalasıyla üretilmiştir. Farklı ebatlarda üretilerek her alanda kullanılabilir. Rafların üzeri, şifonyer ve çekmece üzeri, dolap içi raflar için uygundur. Öncü çocuk markalarından Childhome imzalıdır. Belçika'da üretilen kanvas sepetler nemli bir bezle temizlenebilmektedir. Her zevke uygun geniş renk skalasıyla beğeninize sunulmaktadır.

Beşik Yanı Organizerler:

Özellikle bebek doğduktan sonra ilk bir yıl içerisinde kullanılır. Birinci sınıf kumaştan üretilir. 30 derecede yıkanarak dezenfekte edilebilir. Yıkama sonrası herhangi bir solma olmaz. Uzun yıllar kullanılsa da ilk günkü görünümünü kaybetmez. Beşik ve dolap içlerinde kullanıma uygundur. Standart ebatlarda üretilir. (30 * 60 * 1 cm ) 4 ila 8 adet bez cep kapasitesi bulunur. Gerekli sağlık kontrollerinden geçilerek üretilmiştir. Nobodinoz tarafından üretilen bu düzenleyicilerde kimyasal ürün kullanılmaz. Bu da bebeklerde alerjik reaksiyon oluşumunu önler. Doğaya zarar vermeyen, tamamen doğal materyallerle üretimi gerçekleşmiştir.

Katlanabilir Kasalar:

Bebek odası depolama ürünleri arasında en sık tercih edilenlerdendir. Modern ve dayanıklı düzenleme kasalarıdır. Giysi, oyuncak, bez ve kitapların depolanması için idealdir. Katlanabilir olması nedeniyle birçok anne tarafından tercih edilmektedir. İhtiyaç olmaması halinde kolayca katlanıp kaldırılabilir. Katlandığında eni 3 cm'ye kadar küçülerek yer kaplamaz. Farklı renk ve ebatlarda üretimi sağlanabilir. Genellikle 26 * 17 * 10,5 cm olarak tasarlanır. 4 litre hacim kapasitesiyle bebek odalarındaki tüm dağınıklığı toplar. Gerekli tüm güvenlik standartları tarafından onaylıdır. ( ISO 9001 – 2008) Türkiye'de üretilen en kaliteli bebek odası depolama ürünüdür. Üretim safhasında tamamen doğa dostu materyaller kullanılmıştır.

Koton Sepetler:

Bebeğinizin sağlığı göz önüne alarak tasarlanmıştır. Odanıza estetik dokunuş sağlayacağınız koton sepetler uzun yıllar kullanıma uygundur. Taşıma kolaylığı sağlayan kulplu modelleri de bulunur. Lorena Canals tarafından üretilen koton sepetler, yüzde yüz el işçiliği ile yapılmıştır. Herhangi bir kimyasal madde kullanılmaksızın organik pamuk ketenle üretilmiştir. Geniş iç hacmiyle büyük battaniye ve yorganları dahi sığdırabilirsiniz. Minimalist tasarımlara imza atan Lorena Canals, koton sepetlerde de natürel renkler tercih etmiştir. Doğallık ve sadelik seven anneler tarafından önerilmektedir.

Keçe Sepetler:

Keçeden yapılan aksesuarlar son yıllarda oldukça revaçta. Keçe kullanımı annelerin depolama sıkıntılarına da çözüm olarak yerini almıştır. Doğal oluşu ve az yer kaplaması nedeniyle idealdir. Dört tarafında da yer alan fermuarlar sayesinde katlanarak kaldırılabilir. Şirin süslemeleri ile kullanışlı ve ekonomiktir. 32 * 22 *  29 cm standart ölçüye sahiptir.

Hasır Depolama Sepetleri:

En yenilikçi bebek odası depolama ürünlerindendir. Tamamen organik ve doğa dostudur. Deniz yosunu ve hasır kullanılarak elle örülmüştür. Üretim safhasındaki tüm materyaller bebeklerin sağlığı gözetilerek kullanılmıştır. Yaratıcı ve çağdaş tasarımıyla göz doldurmaktadır. Valiz ve asılabilir çanta gibi yenilikçi şekillerde üretilmiştir. Bebek odalarının dekorunu bütünleyici parça olarak da kullanılabilir. Naturel renkleriyle bebeğinizin gözünü yormaz. Toz tutmama özelliği sayesinde astım gibi sağlık sorunlarının önüne geçer. Nemli bir bez yardımı ile birkaç saniye içerisinde temizlenebilir.

Etiketler: çocuk odası ürünleri
Mart 24, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR