Anne Bebek Çantası Modelleri

Anne Bebek Çantası Modelleri

Anne bebek çanta modelleri çoğunlukla, yalnızca çocuklar gözetilerek üretilir. Yaratıcı çözüm önerileriyle alanında tanınan markalar ise annelerin beklentilerini de önemseyerek tasarımlarını gerçekleştirmektedir. Çocuksu figürlerin olduğu çantalar, sosyalleşmek isteyen anneler için pek ideal bir seçenek olmayacaktır. Günlük hayatta kombinin bir parçası olan çanta seçimini yapmak kadınlar için önemlidir. Bu talebi anlayan üretici firmalar kullanışlı ve yaratıcı bakım çantalarıyla annelerin gönlünde taht kurmayı amaçlamaktadır. 

Size en uygun anne bebek çantası modelini seçmek için beklentilerinizi gözden geçirerek hareket etmelisiniz. Bebeğinizin ne kadar eşyaya ihtiyacı olacağı, dışarıda en çok hangi eşyayı kullandığınızı gözden geçirmelisiniz. Hem bebeği hem de çantayı taşımak uzun vadede bel ve sırt sorunlarına neden olabilir. Henüz oluşmadan bu sorunun önüne geçmekte yarar olacaktır. Çantayı hazırlarken fazladan eşyaların çantaya koyulmaması yapılması gereken ilk adımdır. 

Çoğu ebeveyn, bakım çantalarında aslında hiç kullanmadıkları ama bir gün ihtiyaç duyarsak diye bulundurdukları bir sürü eşya bulundurur. Bunun yerine yalnızca her gün ihtiyaç duyulan zaruri eşyaların çantada bulundurulması daha mantıklı olacaktır. Böylelikle çantada size de yer kalacaktır. Çantayı gereksiz eşyalardan arındırmak gün içerisinde oluşabilecek bel ağrılarının da önüne geçer. 

En Şık Bebek Bakım Çantaları

Ebeveynler genellikle doğumdan sonra dışarı çıkmaktan kaçınır. Bu durumun birkaç nedeni olabilir. Hem bebeği hem de çantayı taşımanın zorluğu, şık bir davette kombin yapabilecekleri bakım çantalarının olmaması bu sebeplerden bazılarıdır. Yüzlerce bebek bakım çantası çeşitlerinden annelerin zevklerine uyan şık modellerin bulunması neredeyse imkansızdır. Annelerin bu talebinin karşılanmaması sosyal hayatta aktif olmalarının önüne geçebilir. Özel olarak üretilmiş yenilikçi mommy bag modelleri annelerin bu ihtiyaçlarına cevap niteliğindedir. Bebeğinizle birlikte yürüyüşe çıkarken ya da bir akşam yemeği davetine katılacakken özel kumaşlardan üretilmiş çantalar oldukça fonksiyonel olacaktır. İsterseniz spor isterseniz de şık mommy bag tasarım çantalarla kombininiz renklendirebilirsiniz. 

Anne Bebek Çantası Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyim?

Hamilelik sırasında ilk önce alınanlar arasında bebek bakım çantaları gelir. Doğum sonrasında gerekecek eşyaların hazırda tutulması için çanta arayışı birçok annenin korkulu rüyasıdır. Oldukça basit görünen çanta seçimlerinde, aslında dikkat edilmesi gereken birçok husus bulunur. Bilinçsiz şekilde alınan çantalar anlık tatmin sağlasa da uzun vadede verimli olmayacaktır.

Bebek bakım çantası alınırken dikkat edilmesi gereken en önemli husus, çantanın iç hacmidir. Bel çantası, sırt çantası ya da yandan askılı mommy bag çeşitleri farklı ölçülerde üretilir. Bu askı seçeneklerinden hangisini seçerseniz seçin, iç hacmi ve taşıma kapasitesine dikkat etmelisiniz. Günlük, kısa mesafe gezintiler için küçük bir kol çantası dahi yeterli olacakken, gün boyu dışarıda olacağınız zamanlar için daha geniş çantalar bulundurmalısınız. Koca bir çantayla kısa mesafeler gezmek zorlu olacaktır. Ya da uzun süreli gezintilerde, küçük ve iç hacmi küçük çantalar yetersiz gelecektir. Birden fazla çantanızın bulunması sizi her seferinde çantayı doldurup boşaltma derdinden de kurtarır. Her iki durum içinde hazırda bulunan bebek bakım çantaları, aniden çıkmanız gereken durumlarda hayat kurtarıcı olacaktır. 

En Doğru Bebek Bakım Çantası

Çanta satın alırken özelliklerine dikkat etmelisiniz. Çantanın özellikleri, kullanım ömrü hakkında bilgi sahibi olmanızı sağlar. Yalnızca görsellik ya da fiyat için alınan çantalar uzun vadeli kullanmaya uygun olmayabilir. Bu gibi durumlarla karşılaşmamak için, alanında tanınmış markalardan alışveriş yapabilirsiniz. 

Sürekli olarak kullanacağınız anne bebek çantalarının sağlam olması bir diğer önemli kriterdir. Bebek çantaları uzun yıllar kullanacağınız eşyalardır. Bebeğiniz büyüyüp serpilene ve kendi ihtiyaçlarını giderebilene kadar bu çantalar adeta bir cam simidi görevi üstlenir. Küçük kazalarda çocuğunuzun üstünü değiştirmeniz ya da onu emzirmeniz gerekebilir. Bu gibi durumlara hazırlıklı olunması en doğru olandır.

 Bebekler oldukça hassas yapıya sahiptirler. Bu nedenle çantaların temizliği en önemli konulardan birisidir. Kolayca yıpranmayan, makinede yıkanabilen ya da nemli bezle temizlenebilen çantalar tercih edilmelidir. Yıkama talimatı, üretildiği kumaş türü gibi bilgilere dikkat ederek çantayı seçmelisiniz.  Bebeğinizin temel ihtiyaçlarının bulunduğu mommy bag çantalar her zaman temiz olmalıdır. Makinede kısa sürede temizlenen çantalar hijyen sorununu ortadan kaldıracaktır. 

Etiketler: anne bebek çantası modelleri
Mart 05, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR