Bebeği Olan Annelere Çanta Önerileri

Bebeği Olan Annelere Çanta Önerileri

Birçok kişide bebeklerin doğumundan 6 ay sonrasına kadar dışarı çıkartılmaması gerektiği algısı bulunur. Sanılanın aksine bu durum tam tersidir. Uzmanlar, bebeğin kırkı çıktıktan sonra kısa gezintilerin yapılmasını öneriyor. İlk birkaç ay içerisinde yapılan 20 – 25 dakikalık mini yürüyüşler hem siz hem de bebeğiniz için yenileyici etki yapacaktır. Mini gezintilerde dahi bebeğiniz birçok şeye ihtiyaç duyabilir.  Önceden hazırlanmış anne bebek çantasıyla birlikte yürüyüşe çıkılmalıdır.

Bebekler oldukça hassas varlıklardır. Anneler bebeklerinin her zaman mutlu ve güvende olduğunu bilmek isterler. Onlara uygun materyallerden yapılan kaliteli çantalara ulaşmak her zaman mümkün olmayabilir. Piyasada yer alan birçok bebek mağazası alerjik reaksiyon, üretildiği madde gibi unsurlara dikkat etmemektedir.

Bebek Çantası Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

Bir bebeğin düşünülenden daha çok eşyaya ihtiyacı olur. Gün içerisinde sıkça bez ve giysi değiştirmek gerekebilir. Seçilen çantanın iç hacmi yeterli büyüklükte olmalıdır. Satın alacağınız bakım çantasına, sizin ve bebeğinizin gün içinde ihtiyaç duyacağı her şeyi sığdırabilmelisiniz. Kısa sürmesi planlanan gezmelerde dahi yanınızda birçok eşya bulunmalıdır. Anne bebek çantası satın alırken bu eşyaların çokluğu göz önüne alınmalıdır.

Anne – bebek çantalarında aradığını bulmak çoğu zaman mümkün olmaz. Mommy bags çok gözlü tercih edilmelidir. Sağlık için olan eşyaları ayrı, gıda ve temizlik için olan eşyalar ayrı gözlere koyulmalıdır. Düzenli çantalar, karışıklığı engelleyerek aradığınızı kolayca bulmanızı sağlayacaktır.

Bebek çantaları çok hızlı kirlenebilir. Bu nedenle temizlenebilen bebek çantalarını tercih etmelisiniz. Islak bir bezle silinebilen ya da makinada yıkanabilen modeller uygun olacaktır.

Yanlış bebek çantası seçimi ileriki dönemlerde bel ve sırt ağrılarına sebebiyet verebilir. Mommy bags seçilirken askı çeşidine dikkat edilmelidir. İnce ve kısa askılar yerine geniş ve pamuklu askısı olan çantalar satın alınmalıdır.

Çantanın üretildiği kumaşta kimyasal madde olmamalıdır. Kimyasal madde kullanımı bebeğinizde alerjik sonuçlara sebebiyet verebilir. Doğal pamuk ve polyester gibi kumaşlardan üretilen çantalar daha sağlıklı bir seçenektir.

İdeal Bir Bebek Çantasında Neler Olmalı?

Dışarı çıkma hazırlığı anneler için uğraştırıcı olabilir. Gün boyunca bebeğinizle birlikte evde oturmak uzun vadede hem siz hem de bebeğiniz için can sıkıcı hale gelebilir. Bebeğinizle birlikte gezintilere çıkmak için mutlaka ön hazırlık yapmanız gerekir. Bu da çok isteseler dahi birçok anneyi sosyalleşmekten alıkoymaktadır.

Henüz çok küçük olsalar da bebeklerin yüzlerce eşyaya ihtiyacı olabilmektedir. Her türlü ihtimali göze alarak ihtiyaç listesi oluşturmak doğru olacaktır. Oluşturulan liste doğrultusunda bebek çantaları hazırlanmalıdır. Böylelikle ihtiyacınız olandan fazla eşyayı çantada bulundurmadığınızdan emin olabilirsiniz. Gereksiz eşyaların çantada bulundurması, bebek çantanızı tertipli tutmanızın önüne geçecektir. Organize edilmiş anne bebek çantaları ile her an dışarı çıkmaya hazır olabilirsiniz.

Uzun süreli gezmeler ve kısa yürüyüşler için iki farklı çanta hazırlanması uygun olacaktır. Çantaların kullanım yerleri değişse de çantanızda mutlaka olması gerekenleri şöyle sıralayabiliriz:

  • Biberon,
  • Mama,
  • Su,
  • Zıbın ve yedek giysileri ( en az 2 tane),
  • Islak mendil ve peçete,
  • Bez değiştirmek için kullanılan mat,
  • Emzirme örtüsü,
  • Pişik kremi,
  • Mevsime göre aldığınız bir şapka,
  • Antibakteriyel jel,
  • Bebeğinizin en sevdiği oyuncak,
  • Çöp poşeti,
  • İnce bir battaniye

Şık ve İşlevsel Bebek Çantaları

Bebeğinizle birlikte geçirdiğiniz vakit kadar, bu vaktin kaliteli olması da önemlidir. Gelişimini destekleyici gezintiler bebeğinizin ileride daha sosyal olmasını sağlayacaktır. Bebeklerde ilk üç ay sosyal iletişimin önemi oldukça büyüktür. Gün içerisinde başka insanları görmesi, dışarıyı keşfetmesi önemlidir. Bu nedenle gün içerisinde dışarı çıkmaya özen gösterilmelidir.

 Her kadın dışarı çıkarken şık görünmek ister. Birçok anne klasik bebek çantalarıyla kombin yapmakta zorlanmaktadır. Geleneksel mommy bags modelleri yalnızca temel ihtiyaçlar göz önüne alınarak üretilmiştir. İşlevsel olmayan bu modeller ebeveynlerin beklentilerini karşılamaktan uzak şekilde tasarlanmışlardır. Günümüzde ise çağdaş ve yenilikçi mommy bags tasarımlar boy gösteriyor. Birbirinden şık ve fonksiyonel bebek çantalarıyla her an hazır olabilirsiniz.

Rüya Çantalar: Childhome

Birçok ebeveyn hamilelik sonrasında sosyal hayatlarının ortadan kalktığını söylemektedir. Hamileliğin son aylarında dışarıya çıkmak da zorlayıcı olabilir. Doğum öncesinde yaşanan şişlik rahat hareket etmenizi önler. Bu da bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını yetiştirebilmenizi engelleyebilir. Dışarıdan yardım alarak eksikleri tamamlayabilirsiniz. Fakat bu durumda da tüm ürünler istediğiniz gibi olmayabilir. İnternette yer alan alışveriş siteleri bu gibi durumlarda can kurtarıcı görevi üstlenecektir. Güvenilir internet sitelerinden satın alacağınız ürünlerle doğum sonrasına hazırlık yapabilirsiniz.

Childhome 35 yıldır tüm dünyanın en büyük anne – bebek markalarından biridir. Mommy bag modellerinin hepsi usta eller tarafından tasarlanmıştır. Annelerin ihtiyaçları ve çocukların sağlığı gözetilerek üretilen çantalarla gönlünüzce gezin. Childhome ile şık bir davette ya da yürüyüşe giderken takabileceğiniz estetik çantalar artık hayal değil. Racuun.com garantisiyle dilediğiniz bebek bakım çantasına sahip olun. Uygun fiyatlarla beğeninize sunulan harika tasarımları birkaç saniye içerisinde satın alabilirsiniz.
Etiketler: anne bebek ürünleri
Nisan 02, 2020
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR